Lieke Grey’s Biografie

Collapse Show info

Lieke groeide op in de wereld van muziek en entertainment. Toen ze 15 was werd ze ontdekt en sindsdien treedt ze op in wisselende settings: van chique feesten op golf & countryclubs tot mega bedrijfsfeesten van onder andere Hewlett-Packard, Phillip Morris en Deloitte. Met haar 32 jaar is ze een ervaren vocalist met een enorm inlevingsvermogen in haar publiek op recepties, feesten, huwelijksceremonies, begrafenissen of beurzen in de Amsterdamse RAI of de Utrechtse Jaarbeurs.

Met Lieke Grey haalt u een ervaren vocaliste in huis met een warm en vol stemgeluid. Haar passie voor muziek en mensen zorgen voor de sfeer die u zoekt. Of het nu gaat om een uitbundig feest, een liefdevolle gebeurtenis zoals een huwelijksvoltrekking of een meer ingetogen gelegenheid, zoals een begrafenis.

Lieke Grey brengt een eerbetoon aan u en het feest dat u wilt vieren. Lieke Grey heeft een uitgebreide speellijst, van golden oldies tot hits van nu en van ballads tot swingende dansnummers. Maar er is ook ruimte voor de nummers die u zelf aandraagt. Zo wordt uw feest ook echt uw feest.

00:00
00:00