Reacties

Hallo Lieke, Wij willen jou nog heel erg bedanken voor het mede mogelijk maken van echt een hele mooie bijzondere dag afgelopen vrijdag! We hebben zo veel reacties gehad dat ze jou zo geweldig mooi vonden zingen! Wij vonden het ook echt helemaal perfect! Als de videograaf de clip helemaal klaar heeft zal ik hem dan ook naar je sturen? Hij heeft jou er ook in verwerkt. Als je dat niet erg vinden? Haha. Nogmaals heel erg bedankt!

Twan en Chantal

Lieve Lieke, hartelijk dank voor de geweldige muziek gisteravond op onze bruiloft,  het was echt fantastisch!!! We hebben erg genoten en veel leuke reacties ontvangen! Wil je dit ook aan de andere doorgeven? Jullie zijn echt fantastisch! Veel liefs!

Ingo en Jetty

Hallo Lieke, We wilde je even laten weten dat we mede dankzij jou echt een top bruiloft hebben gehad! De 5 nummers die je hebt gezongen in de kerk waren echt prachtig Het heeft veel mensen echt geraakt! Wat kan jij zingen! Ongelofelijk! Onze gasten zeiden: Bel de DJ maar af en neem haar mee naar het feest! Normaal heel erg bedankt!

Ilse en Wouter

Hallo Lieke! Wat was het gezellig op mijn 50ste verjaardag! Dank je wel hiervoor! Op mijn 60ste verjaardag ben je er zeker weer bij! Liefs

Willeke

Beste Lieke, jij en William hebben opgetreden tijdens onze huwelijksceremonie en later met de band tijdens ons feest, wat waren jullie geweldig! Wat zien jullie er ook fantastisch uit! Zo mooi verzorgt allebei, kleding, haar, maar ook jullie microfonen enz! Echt mooi om naar te kijken en te voelen dat dit echt jullie passie is! Jullie zang en gitaar is echt fantastisch meerdere kippenvel momenten gehad! ‘s Avond met de band hebben we heerlijk gefeest, iedereen wilde weten waar we jullie vandaan hadden! Ik vermoed dat we jullie nog wel eens tegen gaan komen op een feestje van onze vrienden haha! Heel erg bedankt en tot gauw

Sabine en Quin

Lieke, wat een stem..  Je legt er zoveel gevoel in.. ons feest was helemaal af! Denk je wel! We hopen tot snel weer. Groetje!

Willeke en Frenk

Lieve Lieke, wat hebben we genoten van de muziek die jij bracht! Je heb op ons feest gezongen, en hoe! Het was een sfeervol feest! De muziek banden die je gebruikt passen als gegoten bij je stem! Je kan horen dat die met liefde zijn gemaakt. Heel uniek! Bedankt voor deze onvergetelijke avond

Wilco en Marianne

Beste Lieke, even een bericht namens mij en mijn ouders, je hebt opgetreden samen met william en de band op het feest van mijn ouders, wat waren jullie fantastisch! We hebben veel complimenten gekregen over jullie, ze vonden jullie mooie bescheiden mensen :-)! Ook was iedereen erg blij met het volume! waar veel band vaak te hard gaan passen jullie je mooi aan aan de gasten. Aangezien de gemiddelde leeftijd 50+ was moest de muziek niet te hard zijn, dit hebben jullie helemaal waargemaakt! Leuk ook dat er toch nog werd gedanst, wij hadden dit helemaal niet verwacht bij onze famille, maar jullie hebben het voor elkaar gekregen! wij zijn nog aan het nagenieten, heel erg bedankt!

Kristen

In een woord: Fantastisch!!!! Heel erg genoten van jullie optreden op ons tuinfeestje, het was heel intiem! Dank!

Marc en Susan

 

 

00:00
00:00